Mjesec: <span>prosinac 2017.</span>

Naslovnica / 2017 / prosinac
Tribina Ureda pravobraniteljice
Objava

Tribina Ureda pravobraniteljice

U povodu 10. obljetnice otvaranja Regionalnog ureda pravobranitelja za djecu Republike Hrvatske, ravnateljica i voditeljica sudjelovale su 5. lipnja na tribini „Deset godina osječkog ureda pravobraniteljice za djecu – postignuća i izazovi“.

Sportski susreti u Lipiku
Objava

Sportski susreti u Lipiku

Slavonske ustanove koje brinu o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi već dugi niz godina, tradicionalno u proljeće, organiziraju sportske susrete. Prilika je to za druženje, zabavu i odmjeravanje snaga. Posljednji su ovogodišnji susreti održani u Lipiku 23.5. 2017. Pojedinačno su se natjecali dječaci i djevojčice iz Vinkovaca, Slavonskoga Broda, Lipika i Osijeka. Naš je Patrik...

Bili smo u Zlatnoj Gredi
Objava

Bili smo u Zlatnoj Gredi

Naši domaćini Udruga Zeleni Osijek pozvali su nas da 25. svibnja 2017. sudjelujemo u svečanom obilježavanju 25 godina programa EU LIFE, direktive o staništima i mreže NATURA 2000, u Eko centru Zlatna Greda. Tom su prigodom za nas organizirali besplatne radionice, ručak, igre u adrenalinskom parku i jahanje konja. Kako nas je išlo više od...

Škoro za Klasje
Objava

Škoro za Klasje

Općina Čepin organizirala je 2. lipnja 2017. dobrotvorni koncert Miroslava Škore. Sva su prikupljena sredstva darovana Udruzi Breza i Klasju jer obje organizacije imaju svoje objekte u Čepinskim Martincima.

Na utakmici
Objava

Na utakmici

  Naši su korisnici bili na utakmici NK Osijek – NK Dinamo koja se odigrala 22. svibnja 2017. Imali su čast izvoditi igrače! To je bio poseban doživljaj i događaj za pamćenje! Hvala, NK Osijek!

Skip to content