Početna konferencija projekta “Zaslužujemo najbolje”

Početna konferencija projekta “Zaslužujemo najbolje”

Dana 10. svibnja 2021. godine održana je početna konferencija projekta Zaslužujemo najbolje financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, čija će provedba proširiti mrežu socijalnih usluga Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek diljem Osječko-baranjske županije i usluge učiniti dostupnijima krajnjim korisnicima – djeci, mladima i obiteljima.

Na konferenciji su sudjelovali državna tajnica Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike gospođa Marija Pletikosa, župan Osječko-baranjske županije gospodin Ivan Anušić, doc. dr .sc. Ivana Stanić, pročelnica Odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje pri OBŽ-u, mr.sc. Romano Kristić, pročelnik Upravnoga odjela za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo Grada Osijeka, gospođa Jadranka Dimić, predsjednica Sindikata djelatnika socijalne skrbi, ravnatelji centara za socijalnu skrb u Osječko-baranjskoj županiji, ravnatelji drugih dječjih domova i centara za pružanje usluga u zajednici te drugih ustanova socijalne skrbi kao i suradnici iz različitih udruga, škola i organizacija.

Na konferenciji je predstavljan projekt „Zaslužujemo najbolje“ koji će se provoditi do 1. lipnja 2023. godine, vrijedan 14.792.951,94 kune i 100% financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj kao i Centar Klasje Osijek, koji će ove godine proslaviti 151 godinu postojanja i sustavne skrbi o djeci i mladima.

Skip to content