Na Ranchu s Lionsima

Na Ranchu s Lionsima

Klasići i njihovi odgojitelji u nedjelju, 21. 5. 2023., proveli su prekrasan dan u druženju s članovima Lions kluba Osijek na Party house Ranchu Osijek. Sudjelovalo je 19 djece i 4 odgojitelja. Za nas su bile pripremljene animacijske igre s djecom koje su uključivale tri višesatne aktivnosti: igre olimpijade starih sportova na igralištu od umjetne trave, jahanje mehaničkog bika i paintball za djecu. Naša djeca i neki odgojitelji cijelo su prijepodne trčali u jutenim vrećama, povlačili uže, gađali alku u tačkama. Nakon toga djeca su jahala mehaničkog bika i uzbuđeno prepričavala rezultate. Neki članovi Lions kluba sudjelovali su u aktivnostima animacije s djecom dok su drugi pripremali mirisne delicije s roštilja te piće za naše mališane.
Kako bolje opisati sunčani nedjeljni dan proveden na otvorenom u igri i druženju s Lions klubom Osijek nego riječima našeg korisnika Matea?

„Ovo je najbolji izlet ikad!“


Uostalom, fotografije i dječji osmijeh najbolje govore o tome kako nam je bilo. Svi su bili oduševljeni sjajnom zabavom! Veselimo se novom dolasku na tradicionalno svibanjsko druženje djece Klasja s članovima Lions kluba Osijek na Party house Ranch Osijek.

Skip to content