Naši pomponi

Naši pomponi

Znate onaj osjećaj kada ne polažete prevelike nade u projekt u koji se upuštate?! Sigurna sam da znate. A znate li onaj osjećaj kada ishod tog projekta na kraju premaši sva vaša očekivanja?! E, pa mi znamo! 

Ove godine odlučile smo same sašiti ukrase od filca (ili čoje, kako bi naša teta Slavka rekla, a mi ju onako blago zgađene ispravile) i izraditi pompone od vune za naš bijeli bor. S obzirom na to da nikad nismo šivale, a ni pompone izrađivale, naš pothvat djelovao je kao nemoguća misija. Pitale smo se hoćemo li stići sve napraviti do Božića, naravno, uz ostale stvari koje radimo. Ipak, primijetile smo koliko nas raduje sam proces izrade i koliko nas veseli što postajemo sve bolje i bolje u tom šivanju i što, naposljetku, stvaramo mala remek-djela. Oprostite nam što smo tako neskromne, ali rezultat nas je, malo je reći, oduševio. Stoga smo odlučile podijeliti s vama svoju malu božićnu čaroliju. 

Teta Ivana i djevojčice

P.S. Neki su nam ukrasi ostali od prošle godine, a izradile su ih velike djevojčice koje više nisu s nama. One će znati tko su.

Skip to content