Održavanje tribine u Našicama

Održavanje tribine u Našicama

Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek održao je u Centru za socijalnu skrb Našice tribinu pod nazivom „Položaj udomitelja u zajednici“. Ova tribina prva je od šest tribina koje će se održati u svim gradovima Osječko – baranjske županije. Cilj tribina je ostvariti dijalog o položaju udomitelja u Osječko – baranjskoj županiji.

Na tribini se raspravljalo o izazovima na koje udomitelji nailaze u suradnji s jedinicama lokalne samouprave i Centrom za socijalnu skrb. Također, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Našice istaknula je važnost dobrog odnosa udomitelja s djelatnicima Centra kako bi se podržalo udomitelje u njihovom radu, ali i odgovorilo na poteškoće s kojima se susreću.

Prisjetimo se, Centar Klasje u listopadu prošle godine započeo je s provedbom projekta „Podržimo i osnažimo dijete i obitelj“ financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. U sklopu projekta planirano je provođenje dva ciklusa od šest tribina u šest različitih gradova Osječko-baranjske županije.

Želimo se zahvaliti svim sudionicima tribine te se nadamo uspješnom nastavku suradnje.

Skip to content