Poziv na Piknik s udomiteljima

Poziv na Piknik s udomiteljima

Pozivamo vas da s nama, Centrom za pružanje usluga u zajednici „Klasje“ Osijek, sudjelujete na Pikniku s udomiteljima koji će se održati 31. svibnja 2023. u Parku kralja Držislava (kod Školjke) u Osijeku s početkom u 17 sati.

Odlukom Hrvatskog sabora donesenom u ožujku ove godine, a na inicijativu Centra “Klasje” kroz kampanju “Nosim plavo za udomiteljstvo”, 31. svibnja proglašen je nacionalnim danom udomiteljstva te ove godine prvi put službeno obilježavamo taj dan.

Nacionalni dan udomiteljstva obilježit ćemo na Pikniku s udomiteljima na koji pozivamo udomitelje s djecom i sve zainteresirane građane, male i velike.

Posjetitelji će imati priliku sudjelovati u natjecateljskim igrama, kreativnim radionicama te uživati u zabavnom programu punom iznenađenja. U neformalnoj atmosferi, uz prigodnu hranu i osvježenje te razne aktivnosti imat će mogućnost saznati više o udomiteljstvu.

Obilježavanjem Nacionalnog dana udomiteljstva želimo senzibilizirati javnost o važnosti udomiteljstva za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, ali i za cijelu zajednicu. Smatramo da je važno odati priznanje udomiteljima za sav njihov trud, požrtvovnost, vrijeme i ljubav koje nesebično daju.

Više informacija možete pronaći na našoj stranici facebook.

Veselimo se zajedničkom druženju!

NAPOMENA: Na igre se možete prijaviti od 17 do 17:30 sati!

Skip to content