Djedica je ove godine imao puno posla…

Djedica je ove godine imao puno posla…

Približavanjem božićnih blagdana, CZPUZ Klasje Osijek je, zahvaljujući mnogim donatorima koji su razveselili Klasiće velikodušnim poklonima, uspio osigurati i poklone za djecu koja žive u vlastitim ili udomiteljskim obiteljima na području Osječko-baranjske županije, ali su kroz projekt „Podržimo i osnažimo dijete i obitelj“ dio velike obitelji Klasja. Oni su uključeni u uslugu savjetovanja i pomaganja obitelji koju pružaju mobilni timovi Centra Klasje.

Članice mobilnih timova  podijele su poklone djeci iz svih obitelji uključenih u projekt. Razveselili su nas osmjesi na dječjim licima te ushićenost i nestrpljenje pri otvaranju poklona.

Divan je osjećaj znati da i malim znakovima pažnje nekome možemo uljepšati blagdane. Sretni smo što smo dio ove velike priče o dobroti i nesebičnosti ljudi oko nas te se nadamo da će naša pozitivna priča potaknuti i druge ljude da stvaraju svoje sretne priče.  

Zahvaljujemo se još jednom svima vama koji ste i ovoj djeci donijeli Božić na ovakav način te u nastavku s vama svima dijelimo dio sreće koju je kamera uspjela uhvatiti. HVALA!

Skip to content