Vjerni donatori: Obitelj Škojo djecu Klasja darivala za Božić i pripremila badnji ručak za pamćenje

Vjerni donatori: Obitelj Škojo djecu Klasja darivala za Božić i pripremila badnji ručak za pamćenje

Miris bakalara, liganja, morskih riba pripremljenih na različite načine, morskog rižota i još mnogih ukusnih delicija širio se sa stola, a pod borom dar za svako dijete – ispunjena njegova božićna želja. Tako su izgledali božićni blagdani 2022. godine za korisnike Centra za pružanje usluge u zajednici Klasje zahvaljujući obitelji Škojo, koja već petu godinu zaredom daruje djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi za Božić.

Osmijesi na licima

Hrana na Badnjak ponovno je stigla u Centar Klasje ravno iz kuhinje Hotela Osijek. Osoblje je donijelo stolnjake, lijepi servis i pribor te su nakon priprema servirali svečani stol djeci kako bi ručak na Badnjak bio što svečaniji i radosniji.

„Probali smo drukčiju vrstu hrane, što ne možemo uvijek kušati. Bilo je svega i sve je bilo fino. Razveselili smo se i hrani i darovima za Božić. Jako se veselimo darovima, to su nam najljepši dani. Od srca zahvaljujemo obitelji Škojo na daru“, samo su neki od komentara djece, koja su dobila darove prema vlastitom izboru zahvaljujući vrijednoj privatnoj donaciji Mate Škoje.

Najčarobnije vrijeme u godini – Božić – nije jedino vrijeme kada obitelj Škojo daruje djecu Klasja.

Suradnja se nastavlja

„Mi djelatnici CPUZ Klasje činimo sve kako bismo blagdansko vrijeme djeci učinili što ljepšim, a s takvim djelima kakva čini obitelj Škojo to nam je uvelike olakšano. Osjećaj sreće koji se vidi na dječjim licima najveća je zahvala za sve što je učinio za nas. Suradnja s gospodinom Škojom i njegovom obitelji nastavlja se i tijekom iduće godine. U dogovorima smo oko još nekih donacija. Ovim putem želimo iskazati veliku zahvalnost gospodinu Mati, njegovoj obitelji i djelatnicima koji nas svake godine iznova razvesele i izvuku velike osmijehe na lica naše djece, ali i nas djelatnika“, objašnjava ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek Vedran Škugor.

Imati Božić u kojem ima jednako topline kao u pravom domu za našu je djecu posebno važno. Uživali su u pripremljenim delicijama i odmatajući darove koje su sami izabrali. Zahvaljujući isključivo privatnoj i osobnoj donaciji gospodina Škoje našim je korisnicima ovaj Božić zaista bio poseban.

Skip to content