Izlet s udomiteljima u Aquapark Shhuma

Izlet s udomiteljima u Aquapark Shhuma

Dana 02.07.2022. posjetili smo AQUAPARK SHHHUMA. Iako je ovo bilo jedino svježije jutro nakon cijelog tjedna nesnosnih vrućina, svi su bili uzbuđeni zbog odlaska u vodeni park. Nekima je i sama vožnja autobusom predstavljala posebno veselje i priliku za nekim nesvakidašnjim iskustvom.

Nažalost ovo je bio zadnji od tri planirana izleta s udomiteljskim obiteljima u sklopu kampanje za promociju udomiteljstva. Izleti su planirani i financirani iz ESF projekta „Podržimo i osnažimo dijete i obitelj“, kojeg provodi Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek.

Na ovaj izlet u  pratnji članica mobilnih timova išlo  je 18 udomitelja i 26 djece iz udomiteljskih obitelji sa područja “Osječko-baranjske županije”. Za sve sudionike organiziran je autobusni prijevoz te ulaznice za Aquapark, kao i ručak i osvježenje u restoranu i caffe baru Shhhuma u sklopu vodenog parka. Iako je bilo djece različitih uzrasta, svatko je u parku uspio pronaći nešto za sebe. Dok su se najmlađi igrali u dječjem bazenu spuštajući se na malom toboganu, stariji su sa oduševljenjem isprobali dječje prskalište, igrali lovice te se dodavali s loptom u bazenu. Oni hrabriji i spretniji plivači isprobali su i olimpijski bazen te “rijeku”, kao i one nešto veće tobogane. Neke je bilo teško istjerati iz vode, pa je bilo podosta smežuranih prstića i modrih usnica.

Sve u svemu još jedan lijepo proveden dan, ispunjen dječjim smijehom. Nadamo se da ćemo imati još prilike družiti se svi zajedno, nekim drugim povodom, ali s istom dozom zabave i smijeha. 

Skip to content