Mjesec: <span>prosinac 2017.</span>

Naslovnica / 2017 / prosinac
Studenti u Podružnici
Objava

Studenti u Podružnici

Studenti Prehrambeno-tehnološkog fakulteta iz Osijeka sa svojim su dekanom Dragom Šubarićem obišli našu Podružnicu. Donijeli su vrijednu donaciju i slatkiše, družili se s nama i razgovarali o mogućnosti volontiranja. Dragi naši novi prijatelji, hvala vam na svemu. Nadamo se nastavku suradnje.

Uređenje pješčanika
Objava

Uređenje pješčanika

Volonteri akcije “72 sata bez komopromisa”, naša neumorna volonterka Mirna i nogometaši Nogometnog kluba Osijek pomogli su nam urediti pješčenik za najmlađe korisnike. Hvala Mirni, nogometašima, glumici Katarini Baban i našim tetama!  

Međunarodni dan djevojčica
Objava

Međunarodni dan djevojčica

Međunarodni dan djevojčica, koji se obilježava 11. listopada, proveli smo s prekrasnim, lijepim, pametnim i nadasve hrabrim djevojkama. Učile smo o životu djevojčica diljem svijeta te zahvalile što imamo mogućnost ići u školu, liječiti se kad smo bolesne i slobodno se igrati.  

Proslavili smo 147. godišnjicu!!!
Objava

Proslavili smo 147. godišnjicu!!!

Klasje je 4. listopada proslavilo 147. godišnjicu postojanja. Kako nam je rođendan 4. listopada, Dan učitelja/odgojitelja 5. listopada, a u prvom tjednu listopada slavi se Dječji tjedan, odlučili smo sve to spojiti i svečano obilježiti. Tim smo povodom organizirali različite aktivnosti: 1. Okrugli stol na temu: Pružanje usluge savjetovanja i pomaganja obiteljima djece uključene u...

Početak školske godine i jesen
Objava

Početak školske godine i jesen

Početkom školske godine u Klasju je vrlo veselo i živo. Počinje učenje, pripremamo se za jesen, obilježavamo Dane kruha, aktivno provodimo slobodno vrijeme. Pogledajte što smo sve radili tijekom rujna i listopada…      

Radionica robotike
Objava

Radionica robotike

Ljetos je u Klasju provedena radionica robotike u sklopu projekta Croatian Makers udruge Institut za Razvoj i Inovativnost Mladih – IRIM pod nazivom Ljetni stem auto 2017 godine – Slavonija. Zahvaljujući našim vrijednim i vjernim volonterkama mr.sc. Marini Čavlović, dipl. ing. el., i njezinoj kćeri Heleni, uključili smo se u ovaj projekt. Hvala!

Ljeto…
Objava

Ljeto…

Ovoga ljeta obogatili smo svoja iskustva na brojnim putovanjima, izletima, radionicama, druženjima… Pogledajte kako smo proveli ljeto 2017.:

Na nogometnom prvenstvu u Varšavi
Objava

Na nogometnom prvenstvu u Varšavi

Sedmero naših korisnika s odgajateljem Darkom sudjelovalo je na Svjetskom nogometnom prvenstvu dječjih domova koje se održavalo od 14. do 17. srpnja 2017. u Varšavi. Dva naša igrača nagrađena su za iznimno dobru igru te su dobila tablet Samsung Galaxy 6. Važno je naglasiti da je odlazak u Poljsku sponzorirao Nogometni klub Osijek darujući djeci...

OŠ Laslovo organizirala humanitarni koncert
Objava

OŠ Laslovo organizirala humanitarni koncert

Dana 14.6. učenici Osnovne škole Laslovo sa svojom ravnateljicom i nastavnicima, a uz pomoć čitavoga mjesta, organizirali su humanitarni koncert za djecu Klasja. Nastupali su učenici, a posebni su gosti bili Mia Dimšić i Igor Delač. Mi smo uživali, pjevali, plesali i družili se.

Skip to content